Bloomingville

Bloomingville is een Deens merk met een totaal eigen identiteit. Het bedrijf is opgericht in het jaar 2000. Bloomingville DK maakt trendy woonaccessoires en zeer stijlvolle meubels voor zowel in huis en in de tuin. De producten van Bloomingville worden gekenmerkt door haar vintage uitstraling en hoge kwaliteit. Het assortiment woonaccessoires van Bloomingville DK bestaat uit creatieve tekstborden, sierkussens, potten en vazen en stijlvolle wandklokken. Tijdens het productieproces word er door het Deense merk erg veel aandacht besteed aan kwaliteit en uitzonderlijkheid. Een groot deel van alle woonartikelen wordt door eigen designers ontworpen. Daarnaast haalt het merk bijzondere woonaccessoires rechtstreeks uit Azië en Afrika.

Bloomingville verlichting

Bloomingville heeft een uitgebreide collectie verlichting. Moderne- en industriële hanglampen, stijlvolle vloerlampen en praktische tafellampen. De uitgebreide collectie lampen van Bloomingville wordt gekenmerkt door de Scandinavische stijl. Het grote en diverse aanbod verlichting van Bloomingville past in elke interieurstijl. Ben je opzoek naar landelijk, brocant, modern of een leuke hanglamp voor de industriële inrichting? Voor elke interieurstijl is er wel een oplossing. Zoek je echt bijzondere verlichting dan zul je de verlichting van Bloomingville prachtig vinden.

Historie

Bloomingville begon ooit klein. De eigenaren begonnen in 2000 het kleine bedrijf. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een bedrijf met al 40 werknemers en een vestiging met een omvang van maar liefst 6000m2. Het merk is tegenwoordig één van de meest toonaangevende en innovatieve woonmerken in Europa. Wij zijn als bedrijf ook erg trots, dat wij de prachtige collectie mogen presenteren.

Koken en tafelen met kwaliteitproducten

Het serviesgoed van Bloomingville Dk is immens populair. De stijlvolle theepotten, de kleurrijke mokken met inspirationele teksten zijn echte hardlopers in het assortiment van Bloomingville. Het serviesgoed is vervaardigd uit ruwe materialen en wordt gekenmerkt door hoge kwaliteit en vrolijke kleuren. Genieten tijdens een lekkere borrel of tijdens het diner, is met het serviesgoed en de keukenaccessoires van Bloomingville een feit.

Resultaat 1–12 van de 275 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–12 van de 275 resultaten wordt getoond